Hieronder mijn beeldverslag van Hart van Oranje Gouda 2019!

Op deze Koningsnacht was het voor de 2e keer weer zover, het evenement “Hart van Oranje” was weer beland in Gouda. Een evenement met vele optredens van bekende artiesten als Mr. Polska, Def Rhymz, De Kraaien en Fredd Moreira in de binnenstad, op de markt, van de historische binnenstad. Een gezellige drukte met duizenden gasten, een klein buitje die niemand wegjaagde, en het was echt een feest voor jong en oud. Welke rond 7 uur begon in de avond en tegen 1 uur in de nacht eindigde. Hieronder mijn beeldverslag van dit evenement!


Line up


Video:


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!


Media:

# # # # # # #

26 april 2019

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.