Hierbij ons beeldverslag van Haastrecht Klassiek 2017!

Net als afgelopen jaren was er weer dit jaar, in het weekend van de “open monumentendagen” het oldtimer event van de Krimpenerwaard: Haastrecht Klassiek

Met typisch Hollands weer kon rondom de concordiaplein genoten worden van muziek (van o.a. The Oldtimers), prachtige oldtimers (van buggy’s/motoren tot auto’s en tractoren) en indien je geluk had kon je zo tegen het middaguur een rit krijgen in een Oldtimer rondom het Groene Hart als zijnde een tour.

Om alles af te sluiten werden vervolgens tegen 6 uur prijzen uitgereikt wie de beste/origineelste/mooiste oldtimer heb, pre-war/en wat recenter. Een leuke gebeurtenis en evenement waar vele 100den mensen van hebben kunnen genieten.


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer beelden op GOOGLE FOTO’S!


Media:

10 september 2017

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.