Hierbij mijn beeldverslag van Sinterklaas bij Winkelcentrum Bloemendaal op 24 november 2018!

Net als afgelopen jaren kwam Sinterklaas met zijn zwarte pieten een week na de officiele intocht langs bij winkelcentrum Bloemendaal. Een korte rit buiten het winkelcentrum over o.a. de Ridder van Catsweg en een lange loop door het winkelcentrum zelf waar velen 100den tot duizenden kinderen met hun ouders met smart zaten te wachten op Sint en zijn Pieten was net als andere keren het gevolg. Een gezellig feest voor jong en oud waarbij de Sint velen kinderen hun handen hebben geschud en met ze op de foto is gegaan, om vervolgens ook nog eventjes langs alle winkels te gaan. En waar zwarte piet lekkers uitdeelde. Een waar feest die van half 11 (ongeveer) tot 3 uur duurde. En zelfs een herhaling krijgt een week later op 1 december.

Wij zijn er ook dit jaar weer bij geweest en u vind dan ook hieronder de beelden, ENJOY!


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!

24 november 2018

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.