Ook dit jaar kwam Sinterklaas weer langs in Haastrecht samen met zijn pieten om aldaar welkom geheten te worden door vele 100den kinderen die met smart op hem wachtte!

Sinterklaas kwam met zijn pieten rond 10 over half 2 aan bij de Jaagpad met zijn boot, waar die welkom werd geheten door een grote hoeveelheid kinderen die allemaal erg blij waren dat die weer in Nederland was aangekomen, specifiek Haastrecht. Hij meerde aan en ging vervolgens langzaam via de Jaagpad/Veerstraat/Hoogstraat lopende naar zijn plek bij de COOP aan de Grote Haven. Aldaar die allen kinderen een hand schudde en cadeaus/snoepgoed voor ze had klaarliggen. Dit samen met een lekkere warme beker chocolademelk en velen leuke spelletjes maakte het een leuke dag voor alle kinderen. Het mooie weer zorgde voor een lekker gezellig drukke sfeer welke zo goed als de hele middag is geweest.

Wij zijn net als met Gouda ook dit jaar weer naar de intocht van Haastrecht geweest om deze vast te leggen, het was krap maar we waren gelukkig op tijd om dit te doen. Hieronder vind u de beelden van deze middag, ENJOY!


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!


Media:

17 november 2018

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.