Ook dit jaar kwam Sinterklaas samen met zijn zwarte pieten van uit Spanje weer aan in Gouda, met een groots intocht-feest ten gevolge!

Net als afgelopen jaren kwam Sinterklaas (en zijn pieten) met de boot aan, aan de Regentesseplantsoen in Gouda. Aldaar werd hij begroet door de burgemeester en vele 100den kinderen welke allemaal zeer blij waren dat hij het land weer had betreden om ze o.a. cadeautjes/lekkernijen te geven. Een intocht welke via de standaardroute langs o.a. de Kleiweg ging en eindigde op het bordes van ons mooie oude Stadhuis. Aldaar de pietenband al klaar stond en muziek speelde om de Sint welkom te heten samen met de vele kinderen die ondertussen waren komen kijken. De markt was ondertussen gewoon in volle gang en het weer was prachtig voor de tijd van het jaar. Waardoor het een leuk en groots feest werd zonder incidenten voor jong en oud.

Wij zijn hier net als afgelopen jaren bij geweest, al was het door een melding in Waddinxveen (waar 5 paarden te water waren geraakt, gelukkig allen overleefd en niet de paard van de Sint Amerigo), kielekiele of we op tijd zouden zijn. De beelden die ik heb gemaakt vind u hieronder! Ik wens u veel kijk plezier en graag tot volgend jaar weer. PS: Van de hele Kick Out Zwarte Piet actie die was aangekondigd was in feite helemaal niks te merken!


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!

Media:

17 november 2018

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.