Hieronder mijn beeldverslag van Bruisend Reeuwijk editie 2018!

Voor de foto’s van brandweer Reeuwijk bij dit evenement verwijs ik u naar mijn site 112 Groene Hart!

Ook dit jaar was Bruisend Reeuwijk er en ook dit jaar was het weer grootser dan ooit tevoren.

Het thema was de jaren 90, jeugdsentiment voor velen, een echte feest voor anderen. Een thema die over 2 dagen werd verspreid met daarbij muziek van grote artiesten als Vengaboys, The Party Animals, De Lawineboys en als verassingsact op dag 1, Def Rhymz. Een waar feest voor jong en oud die gratis te bezoeken was op 2 mooie dagen en heel veel mensen trok naar Reeuwijk.

Overdag was er voor jong en oud van alles te beleven op de markt/braderie en rondom winkelcentrum Mierakker. Zo was de brandweer er, zo was er een markt/braderie met allerlei kraampjes, zo was er een Duckrace, veel spel en plezier voor jong en oud. En tevens waren er optredens van lokale dansgroepen en dj’s. Waarna in de avond het pas echt los ging met goeie muziek.

Beiden dagen trokken veel mensen en was het een echt feest, er ontstonden geen negatieve zaakjes waardoor hulpdiensten nodig waren, het weer zat echt mee en we kunnen dan met z’n allen ook zeggen dat het een geslaagd evenement is geweest. OP naar 2019!


Foto’s:

DAG 1

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op google foto’s!

DAG 2 VOLGT

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op google foto’s!


Media:

# # #

1 september 2018

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.