Over mij

Hierbij stel ik mij graag even kort voor aan u allen die mijn site bezoeken.

Mijn naam is Remco Ferdinandus Gerritsen, ook wel bekend op het internet onder de namen, houd u vast…Herdervriend/Chattingforum/Babbelforum/112goverwelle/RFG112/RFGFotografie/Yaoitory…En zo zijn er nog wel heel veel meer namen die ik afgelopen 10 jaar heb gebruikt. 

Geboren/getogen en nog steeds wonende in Gouda, werkende in Reeuwijk. Ben ik sinds september 2007 een gepassioneerd fotograaf in voornamelijk natuur/dieren/112/vuurwerk en evenementen-fotografie. Een passie welke ik met diverse camera’s (Canon voornamelijk) heb uitgevoerd en nog steeds met veel plezier uitvoer. Elke dag weer, al 10 jaar lang.

Mijn site is de manier om met de wereld te delen wie/wat ik ben en doe. Een plek waar ik mijn foto’s kan laten zien op de manier die ik prettig vind. In de hoop ooit meer te kunnen doen en/of zelfs geld te gaan verdienen met deze passie zoals velen die ik ken, ook al doen. Uitbreiding in activiteiten is namelijk altijd mogelijk omdat fotografie zo, BREED is. 

Sinds medio 2016 lever ik o.a. aan het AD Groene Hart en al enige tijd kunt u mijn beelden naast op mijn eigen website’s, 112GDA/112RWK/112Haastrecht/RFGFireworks/RFGEvenementen, ook zien op andere site’s. Zie hiervoor de “Referentie” pagina. Ik hoop dat dit in de toekomst meer word. Want voor mij gaat t om naamsbekendheid, niet om het geld. Al is elke cent meegenomen. Immers elke cent die ik kan verdienen, is er een om aan mijn passie te besteden. Net zoals elk beetje bekendheid me helpt verder te komen. 

Mijn beroep is data-entry medewerker, maar bied mij ook de vrijheid om mijn passie uit te oefenen. Dit beroep voer ik uit in Reeuwijk. Waardoor ik elke dag de mogelijkheid krijg om langs het Goudse Hout te rijden, met fiets of met de auto. Waardoor ik elke dag foto’s kan maken van de natuur en/of dieren, iets wat bij mij een BIG SMILE oplevert en de afleiding bied die ik, nodig heb.

Naast fotografie heb ik ook andere hobby’s/passies, deze bestaan vooral uit tekenen/gedichten schrijven/in Excel werken/vuurwerk/gamen/tv kijken/zwemmen/fietsen/muziek luisteren/Pokémon (en andere animes, maar Pokémon vooral) en, eigenlijk zoveel dat op school vroeger mijn mede-leerlingen juist vroegen of ik mocht spreken aangezien een les zo voorbij was.

Ik ben overal te herkennen aan mijn blauwe/rode jas en grote postuur. Mijn passie voor het vak fotografie. Mijn, autistische trekken (sinds 2011 weet ik dat ik autisme heb). En vooral mijn grote lach, die eigenlijk meer verbergt dan in het eerste oog lijkt. Maar er is omdat ik graag met rust en zonder problemen mijn passie deel met de wereld. Paniek/stress kan ik immers niet tegen. 

Graag wens ik u een prettig verblijf op mijn site. Tips zijn welkom! U bent welkom! En graag tot de volgende keer.

M.v.g. Remco F. Gerritsen (RFGFotografie)

%d bloggers liken dit: