Kerstfoto’s van afgelopen 10 jaar

Hieronder vind u al mijn kerstfoto’s welke ik afgelopen 10 jaar heb gemaakt.

Sinds september 2007 heb ik een eigen camera waarmee ik zo goed als elk jaar rond Kerstmis velen foto’s heb gemaakt, elk jaar sowieso thuis / vaak ook buiten, soms bij andere mensen. En gewoon, heel veel kerstverlichting en bomen, die kleur brengen in het leven deze donkere dagen.

Omdat ik het leuk vond met deze kerstdagen, welke dit jaar extra deprimerend zijn, eens wat leuks te delen wat anders is dan vuurwerk of meldingen. Dacht ik laat ik alle foto’s van afgelopen 10 jaar verzamelen en met jullie allen delen. (Let op: Gouda bij kaarslicht is APART artikel!)

Net zoals met andere artikelen is ook weer hier een top 12 te vinden. Ook wat video’s die ik nog ff terug moet zoeken op m’n Youtube account (DUS VOLGEN). En vervolgens op pagina 2 vind u dan 10 jaar aan foto’s in 10 gallerijen. ENJOY en laat de Kerststemming over je heen komen šŸ™‚


Video

VOLGT!


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie dus meer op pagina 2!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: