Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie aan de Oosteinde in Moordrecht

Rond 5 over 5 vanmiddag werd de traumahelikopter gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Oosteinde in Moordrecht.

Ter plaatse bleek er op het Bungalowpark welke gevestigd zit aan dit adres een incident te hebben plaatsgevonden waarbij 1 persoon dusdanig ernstig gewond was geraakt dat de assistentie van een MMT-arts benodigd was. Een ambulance was eerder al met spoed bij de locatie aangekomen en had ondertussen het slachtoffer al in de ambulance liggen toen de lifeliner niet veel later landde op de dijk. Hierdoor was de Schielands Hoge Zeedijk Oost deels afgesloten en moest het verkeer via de naastgelegen fietspad zijn weg vervolgen, wat tot enig oponthoud zorgde. Nadat de patient stabiel genoeg werd bevonden kon de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gaan, waarna de traumahelikopter weer retour ging en de weg weer werd vrijgegeven. Het is onbekend wat er gebeurt is.


Melding:

Datum: vrijdag 22 september 2017 17.07
Adres: Oosteinde (Moordrecht)
Melding: A1
Voertuigen: Ambulance 16-161 (Alphen e.0.), Traumahelikopter / Lifeliner 2, Politie

Foto’s:

Media:

One thought on “Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie aan de Oosteinde in Moordrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *