Haastrecht Klassiek 2017

Hierbij mijn beelden van Haastrecht Klassiek 2017.

Ook dit jaar was in het 2e weekend van september het evenement voor oldtimer-liefhebbers van de Krimpenerwaard, Haastrecht Klassiek. Georganiseerd door “Stichting Classic Events Krimpenerwaard” op het Concordiaplein in Haastrecht.

Het weer zat mee, niet te koud of warm, beetje winderig, droog/zonnig zelfs, prima om een rondrit te maken door velen steden. Deze steden waren o.a. Oudewater, Montfoort, Lopik en Schoonhoven. Waarbij in Schoonhoven iedereen een ijsje kreeg en even kon bijkomen voor men terug keerde naar Haastrecht via Vlist.

In de tussentijd en na aankomst van alle voertuigen die op een toertocht waren gegaan kon men op het Concordiaplein genieten van muziek gemaakt door de “Vlister Zangers” en “The Oldtimers”. Onder een hapje en een drankje, comfortabel in stoelen en/of omgeven door velen mensen die een bezoekje namen.

Zo tegen half 5 werden de prijzen uitgereikt voor de beste auto pre en post-war, de beste motor, de beste combo (auto x uiterlijk) etc. Ook werden de winnaars van de loterij bekend gemaakt waarmee de stichting werd gesteund.

Na afloop ging iedereen weer terug na huis om te nagenieten van een leuke/gezellige dag.

Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie pagina 2 voor meer foto’s!


Media:

Volgt?

4 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: