Open Dag Brandweerkazerne Krimpen aan den IJssel

Hierbij mijn beeldverslag van de open dag bij brandweer Krimpen aan den IJssel.

Het was een voornamelijk kletsnatte dag met veel regen, maar toch ook wat zonneschijn in Krimpen aan de Ijssel vandaag. Maar dit hield 100den mensen niet tegen om een bezoekje te brengen aan de open dag van de brandweerkazerne van Krimpen a.d. Ijssel. 

Er was voor jong en oud, hulpverlener en niet-hulpverlener, fotografen en mensen die gewoon kwamen kijken genoeg te doen en zien. Met een extra dat alle “bijdragen” zouden worden gedoneerd aan KIKA. 

Deze “bijdragen” betroffen deelname aan alle ervaringen die op het terrein waren te zien zoals het blussen van een brand, meerijden in een brandweerwagen, springen in een springkussen. En natuurlijk was er ook genoeg te eten en te drinken voor allen.

Hetgeen wat gratis was, de demo’s, vonden voornamelijk plaats op het binnenterrein, meestal stond iedereen onder het dak van de kazerne te schuilen voor de regen, maar zo nu en dan konden mensen ook vanaf buiten genieten van demo’s zoals:

Een technische hulpverlening, een ongeval gevaarlijke stoffen (IBGS procedure), voertuigbrand, inzet van het “Cobra” systeem en de schuimblusvoertuig welke speciaal uit Rotterdam was gekomen om de hele bak leeg te spuiten, waarvoor de Nieuwe Tiendweg een korte tijd werd afgesloten.

Al met al, ongeacht het weer, een leuke dag voor jong en oud. Met als resultaat dat er samen met omliggende bedrijven in totaal € 6027.50 voor KIKA is opgehaald. Een succesvolle dag dus voor al die kinderen die kampen met deze afschuwelijke ziekte.

Ik ben deze dag van half 10 tot kwart over 4 aanwezig geweest om foto’s te maken van alles, zover dit mogelijk was, hieronder vind u de resultaten:


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op pagina 2!


Media: 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *