#Vuurwerk show bij #Wereldhavendagen in #Rotterdam

Hierbij mijn beelden van het vuurwerk tijdens de wereldhavendagen in Rotterdam!

Technisch gezien was dit niet de laatste dag/avond, immers er was nog minstens 1 dag te gaan. Maar het was wel de show die alles moest afsluiten (voornamelijk het voorafgaande concert met grote artiesten als Nielson etc.) en het hele spektakel wat zich de wereldhavendagen in Rotterdam noemt net dat beetje extra te geven om het publiek nog enthousiaster te maken over dit grootste evenement dat elk jaar begin september terugkeert in de Rotterdamse Maas/Havens en omgeving.  

Vanavond, 2 september, werd er vanavond half 9 een grootste show gegeven met veel licht, muziek en vuurwerk. Opbouwend met Nederlandse en buitenlandse muziek, klein vuurwerk wat steeds groter werd. En daarna de eind-show die heel Rotterdam liet merken dat het een groot feest bij de Erasmusbrug. Een mooie show, voor ieder wat wils, die werd afgesloten met de hoorns van de vele honderden schepen die in de buurt lagen. 

Wij zijn hier net als verleden jaar weer bij geweest. Van half 9 tot kwart over 11 hebben we beelden geprobeerd te schieten, waarbij u hier nu het “vuurwerk” gedeelte kunt zien. 

ENJOY! En waarschijnlijk weer tot volgend jaar!


Informatie:

Datum: zaterdag 2 september 2017 22.30
Evenement: Wereldhavendagen Rotterdam
Locatie:  Erasmusbrug (Rotterdam)
Schietbedrijf:  

Video:

Eind-vuurwerkshow

Blijf toch ook een 112 fotograaf, dus spoedjes erop:


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer op pagina 2!


Media:

Volgt?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: