SAR Katwijk 2017

Hieronder vind u ons beeldverslag van Sar Katwijk 2017!

Ook dit jaar was Sar (Search and Rescue) Katwijk aan het strand/boulevard van Katwijk aan Zee vol met activiteiten/demonstraties en meer voor jong en oud die geïnteresseerd waren in niet alleen de Reddingsbrigade, maar ook de Kustwacht, Politie/Brandweer/Zorg. Een dag vol met dingen om te zien, te voelen en te ervaren met een zonnetje erbij (al werd het soms bewolkt) en een licht zeebriesje. 

Wij zijn er voor het eerst dit jaar bij geweest en hebben weer een uitgebreid foto-verslag gemaakt van het evenement. Hierbij zijn we in de ochtend voornamelijk op het boulevard bezig geweest met foto’s maken terwijl de hele middag in het teken stond van de zee. Een natte broek en velen foto’s later ziet u hieronder de resultaat van deze dag!

Wij hopen er volgend jaar weer bij te zijn, dus tot dan!


Foto’s:

Zie pagina 2 voor meer foto’s! Hieronder de (denk ik) beste 12 van vandaag:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.


Media:

Geef een reactie