112-dag Nieuwerkerk aan den Ijssel

Hierbij het verslag van de 112-dag in Nieuwerkerk aan den Ijssel.

Vandaag heeft brandweer Nieuwerkerk aan den Ijssel (Veiligheidsregio Hollands Midden) een 112-dag georganiseerd voor jong en oud. Tussen 10.00 en 16.00 konden mensen kijken naar voertuigen, demo’s en leren wat het vak van brandweer/politie/ambulance/reddingsbrigade inhoud doormiddel van het zelf te ervaren of vragen te stellen aan alle eenheden die aanwezig waren.

Demo’s waren er om het uur a 2 met o.a. een ongeval met beknelling, een ongeval met brand en beknelling voor de jeugdbrandweer, een reanimatie (o.a. ook met inzet van de First Responders) en de politie. Daarnaast kon men zelf blussen, knippen/spreiden, in voertuigen zitten waarbij 2 zelfs rondreden met toeters en bellen, ervaren hoe het is om over de kop te gaan. 

De regen die er was vandaag hield gelukkig weinig tot geen mensen tegen waardoor het een goed-bezochte/drukke dag werd. 

Hieronder vind u de beelden van deze dag!:


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op pagina 2!


Media:

One thought on “112-dag Nieuwerkerk aan den Ijssel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *