Hieronder mijn beeldverslag van mijn reis naar Dusseldorf in het weekend van 25 en 26 mei 2019.

Voor de 2e keer in mijn leven besloot ik “alleen” op reis te gaan naar het buitenland. Het was weer een angst overwinnen, een redelijke kostenpost en het nodige geklaag, maar het was het allemaal waard.

De reden waarom ik dit jaar een reis maakte was vooral vanwege het evenement “Japantag”. Hierover vind u meer op onze website RFGFireworks! Maar net zoals altijd, was er voor mij veel meer te zien en doen dan alleen een evenement bezoeken en dus, krijgt u hieronder de beelden te zien welke ik naast dit evenement heb gemaakt.

Het is mijn 2e internationale reis welke ik alleen heb gemaakt met NS International, de vorige was Parijs (Thalys) en was specifiek met als doel angsten overwinnen en herinneringen ophalen, oh en de zonsondergang vastleggen. Deze reis, naar Dusseldorf (ICE) had dus een andere reden, maar was net zo spannend en leuk als Parijs.

Naast het evenement ben ik bij deze reis bezig geweest met het fotograferen van o.a. de omgeving (van architectuur tot natuur, van de zonsondergang tot bijzondere voertuigen) in vooral het centrum van Dusseldorf en op de Rijn. Een leuke reis met heel veel foto’s ten gevolge, waarbij u hieronder de resultaten kan zien. ENJOY!


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!

25 mei 2019

Comments

hele mooie foto s en fijn voor je dat het een geslaagde reis was, goed gedaan hoor!

Comments closed