Hieronder mijn foto’s van het bezoek aan het Keukenhof op 6 april 2019.

Het was iets wat ik al jaren wou, een bezoek brengen aan het Keukenhof in de hoogtijdagen van “de lente”. Na jaren uitstellen en wachten was deze dag het eindelijk zo ver. Tussen 16.00 en 18.00 heb ik een bezoek gebracht aan de pracht van de lente. Simpelweg omdat het dit keer goed uit kwam. Er was net een brandweerwedstrijd zo goed als afgelopen en de prijsuitreiking zou nog even op zich laten wachten, het was prachtig weer maar niet te druk, dus een ideale omstandigheid om dit prachtige “park” te bezoeken. Zoveel planten/bloemen/bomen en andere assetten die Nederland toch wel op de kaart hebben gezet, dat eigenlijk de 2 uur tijd die ik nam, veel te kort was. Maar toch heb ik redelijk wat foto’s kunnen maken waarbij u hieronder het resultaat kan vinden. Veel kijkplezier 🙂 En hopelijk tot snel weer!


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op Google Foto’s!

6 april 2019