Nationale Veteranendag 2017 in Den Haag

Hierbij mijn beelden van de Nationale Veteranendag in 2017!

Op deze ietwat grijze dag werden net als afgelopen jaren weer alle veteranen in dienst of uit dienst geridderd, herinnerd en ge-eerd in een defillee met flypass waarbij de Koning, minister president en de minister van Defensie aanwezig waren om allen een salute te brengen. Een mooie dag voor jong en oud, publiek en deelnemers, oude en nieuwe veteranen. Welke werd afgesloten met een concert op het Malieveld van onder andere Berget Lewis. Een drukke dag voor allen die op wat druppels regen na prima is verlopen en waarbij wij de volgende beelden hebben gemaakt:


Foto’s:

Zie hieronder 12 foto’s! Zie op pagina 2 de rest van de foto’s (i.v.m. hoeveelheid)

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.


Media:

Volgt?

1 Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: