112-veiligheidsdag Barendrecht

Hierbij mijn beeldverslag van de 112-veiligheidsdag in Barendtecht!

Druk, warm/zonnig en een goed gevuld programma, dat was deze, grootste “veiligheidsdag” van Zuid Holland. Van alles was er te zien, te doen en te ervaren, voor jong en oud. Iedereen kon genieten van een volle dag vol met actie/plezier en heel veel hulpverlening.

Brandweer, politie, ambulance waren maar een paar van de hulpdiensten die er voertuigen hadden gestald en kraampjes of bezigheden hadden voor jong en oud om het vak “hulpverlener” te ervaren. Daarnaast gaven diverse ook demo’s waaronder een vlam in de pan en technische hulpverlening.

De dag, welke duurde van 10 tot 4 uur, vond plaats aan de Binnenhof in Barendrecht, hieronder vind u de beelden van dit evenement: 


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Albums zie pagina 2! (Ivm hoeveelheid!)


Media:

3 gedachtes over “112-veiligheidsdag Barendrecht

Geef een reactie