Bezoek aan Madurodam (Den Haag)

Graag deel ik hierbij de foto’s welke ik gisteren heb gemaakt tijdens mijn bezoek aan Madurodam in Den Haag. 

Gisteren was het een prachtige zonnige dag om erop uit te gaan, niet te warm/koud, zonnig/droog, gewoon heerlijk weer. Zo besloot ik, al was dit voornamelijk om vrienden te ontmoeten, ook erop uit te gaan, in dit geval naar Madurodam. Het kostte 17 euro 50 voor een ticket, maar was dit meer dan waard, een boel kleins wat Nederland prachtig representeerde was geweldig om vast te leggen. Van Gouda naar Rotterdam en van Utrecht naar zo goed als alle Koninklijke paleizen en andere belangrijke locaties, gebouwen en wateren. Uiteindelijk ben ik ongeveer 2 uur hier geweest waarin ik dus ook velen foto’s heb gemaakt. En ook hierbij deel ik graag mijn visie/beeld. Welke u hieronder kan zien, ENJOY!


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.


Zie meer foto’s op  Google Foto’s!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: