Voetbalwedstrijd (Zuid-Holland Cup), B.S.C. ’68 (Benthuizen)

Hieronder mijn beeldverslag van de deelname van het AD Groene Hart aan de Zuid-Holland Cup bij B.S.C.’68 in Benthuizen.

Vandaag was het weer zover, de voetbalwedstrijd tussen diverse teams zoals o.a. de gemeente, provincie, Omroep West en het AD, de zogenaamde “Zuid-Holland Cup”. Een voetbalwedstrijd gewoon voor het leuke, maar met toch een soort van competitie waaruit uiteindelijk 2 bekers werden verloot, een voor beste sportiviteit en de ander voor de beste score. Maar vooral een wedstrijd om de banden tussen de verschillende bedrijven etc. in Zuid Holland te versterken en plezier te hebben.

Dit jaar mocht ik erbij zijn om o.a. de deelname van het AD Groene Hart waar ik zo nu en dan beelden aan lever vast te leggen. Zij speelden 3 potten van elk 25 minuten tegen o.a. Omroep West, de Provincie en gemeente om aldaar van 2 te verliezen (2e duel (5-0) en 3e duel (7-4) en 1 te winnen (1e duel (3-1). Om vervolgens de beker voor de Sportiviteitsspel te winnen. Voor voedsel en drinken was gezorgd en het werd uiteindelijk een hele leuke avond om bij te mogen zijn, waar ik zelfs even mee heb mogen spelen de laatste paar minuten.

Hieronder de beelden:


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op pagina 2!


Media:

Volgt?


Zie meer foto’s bij GOOGLE FOTO”S

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: