Zomerspektakel aan het Meer Alphen a.d. Rijn – Dag 2: Xander & Friends, Vuurwerk en Menthal Theo

Hieronder vind u mijn beelden van dag 2 bij het Zomerspektakel aan het Meer in Alphen aan den Rijn.

Een redelijk mooie dag, met veel goeie muziek en als afsluiter vuurwerk. Het was dag 2 van het Zomerspektakel festival in Alphen aan de Rijn. Een jaarlijks terugkerend spektakel aan de Zegerplas welke verspreid is over 3 dagen. Met op dag 1 grote artiesten waarvoor kaarten aan te schaffen zijn, dag 2 een gratis avond waarbij genoten kan worden van artiesten en vuurwerk en dag 3 de Obstacle Run en een afsluitend programma. Wij zijn alleen op dag 2 aanwezig geweest waarvan u hieronder de beelden ziet.

Vandaag speelde in de avond (dat wij er waren) van half 9 tot 12 uur, Xander de Busonjee, Danny de Munk, Edsilia Rombley, Brainpower, Diggy Dex, O’G3ne en als afsluiter Menthal Theo. Rond 11 uur was het vuurwerk welke van het podium en een ponton achter op het meer werd afgestoken. En natuurlijk was er genoeg eten/drinken en te beleven buiten het hoofdpodium om jong en oud een avond goed te doen vermaken. Een leuke avond die gelukkig droog bleef en zonder incidenten is afgelopen.

Voor de 2e keer mochten we er bij zijn en beelden maken, hieronder ziet u de beelden, wij wensen u veel kijkplezier en graag/hopelijk tot volgend jaar!


Video:

Excuses voor de matige kwaliteit, gefilmd met mobiel namelijk!


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Zie meer foto’s op pagina 2!


Media:

Volgt?


ZIE MEER FOTO”S OP MIJN GOOGLE FOTOS!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: