Open dag bij brandweer Nieuwkoop

Hierbij mijn verslag van de open dag bij brandweer Nieuwkoop op 10 juni 2017!

Vandaag was er tussen 10.00 en 16.00 een open dag bij brandweer Nieuwkoop (Gemeente Nieuwkoop, Veiligheidsregio Hollands Midden) aan de Achterweg 5 in Nieuwkoop.

Een goed bezochte dag mede dankzij het prachtige weer en de enorme hoeveelheid aan bezienswaardigheden en demo’s voor jong en oud de hele dag door.

Om het half uur tot uur was er vanaf half 11 een demo, van een simpele vlam in de pan tot een verkeersongeval met brand en beknelling. Verder stonden er veel voertuigen, waaronder de nieuwste Tankautospuiten van Nieuwkoop/Nieuwveen, GGD en zelfs oldtimers. Was er veel te doen voor jong en oud zoals een schuimbad aan het einde van de dag, een springkussen, brandje blussen en een hindernissenbaan aflopen. Diverse stands van gemeente, lokale fotografen en andere hulpdiensten dan de brandweer stonden er om mensen te informeren over van alles en nog wat. En nog zoveel meer.

Op pagina 2 (laad-tijd nodig) vind u alle foto’s die ik deze dag heb gemaakt, geen zin om deze allen (850 stuks) te bekijken, zie dan hieronder de “beste 12” die ik heb gemaakt:

Interesse? Zie onze “Beelden nodig” pagina voor contact/gebruiksinformatie!


Video:

Loeiende sirenes bij opening van Open Dag brandweer Nieuwkoop

Vertrek/Aankomst TS3 ivm rondrit

Prio 1 TS 16-2131 en AL 16-2252 – Ass Ambu (demo) te Nieuwkoop

Kinderen hebben plezier in schuim en water, Open Dag Brandweer Nieuwkoop


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

One thought on “Open dag bij brandweer Nieuwkoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *