SV Gouda wint met 6-0 van WDS, Groenhovenpark (Gouda)

Hieronder vind u het beeldverslag welke ik heb gemaakt tijdens de voetbalwedstrijd SV Gouda (A1) tegen WDS.

Met 6-0 hebben zij, SV Gouda (team A1), de wedstrijd gewonnen tegen WDS. Een wedstrijd waarbij werd gevochten om de kampioen te worden, wat dus lukte.

Voorafgaand aan het daadwerkelijke voetbal werd extra feestelijk geopend met vuurwerk (knalcakes / fakkels). Waarna de wedstrijd begon. Een spannende eerste helft was het gevolg, welke eindigde met 1-0 voor SV Gouda. Na een korte pauze van ongeveer 15 minuten werd vervolgens de 2e helft gestart. Een helft met velen doelpunten, 5 maar liefst, waarbij Gouda de dominante factor speelde. Uiteindelijk was na anderhalf uur (in totaal) spelen de wedstrijd voorbij en kon men zich winnaar noemen. Met de nodige vreugde als gevolg. 

Het was een warme wedstrijd met gemiddeld 30 graden op de meter. Dit weerhield velen fans zich er niet van een kijkje te nemen en de voetballers er niet van een top-prestatie te leveren. 

Dit was mijn eerste keer dat ik een voetbalwedstrijd heb vastgelegd, met een leen-camera/lens, dus excuses mocht de kwaliteit iets minder dan gewend zijn. Tijdens het fotograferen heb ik ook gefilmd (livestream), zie hiervoor de filmpjes bij de FB-pagina!


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.


Media:

Volgt?


Zie meer foto’s op GOOGLE FOTO’s!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: