Bezoek aan de Zeelandse Deltawerken

Hierbij de foto’s die ik gemaakt heb tijdens mijn bezoek aan Zeeland.

Gistermiddag ben ik met de auto naar Zeeland geweest met als specifiek doel de zonsondergang vast te leggen met daarbij minstens 1 van de delta-werken. Het was een rit van gemiddeld een uur a anderhalf uur, heen en terug, maar het was zeer zeker de moeite waard om de hele middag bezig te zijn met mijn passie fotografie. Zo heb ik geprobeerd de diverse keringen/sluizen vast te leggen die er waren en had ik zelfs het geluk 2 zeehonden te spotten. Als afsluiter lukte me het om de zonsondergang vast te leggen bij de Westerscheldekering op het eiland Neeltje Jans. Een leuke trip waarbij ik vele 100den foto’s heb gemaakt. Hieronder en op pagina 2 vind u het resultaat van dit bezoek, ENJOY:


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: