Oud & Nieuw 2017-2018

Ook dit jaar hebben we weer vuurwerk gekocht en vastgelegd tijdens Oud & Nieuw, hierbij de beelden:

Net als afgelopen jaren heb ik naast de vele vuurwerkshows dit jaar ook velen foto’s gemaakt van het vuurwerk in/rondom Gouda. Daarnaast heb ik ook de diverse meldingen die er waren vastgelegd (Zie hiervoor 112gda/112rwk/112haastrecht.nl). En verder heb ik ook, natuurlijk, collectie-foto’s gemaakt. Omdat ik geen film camera meer heb, was filmen bijna niet mogelijk (fotograferen vind ik leuker dan filmen namelijk), maar ook heb ik weer diverse films dit jaar.

Hieronder ziet u een overzicht van al het beeldmateriaal wat ik deze Oud & Nieuw heb geschoten. 

Laatste update: 02-01-18 12.00


Meldingen

Er zijn (waarschijnlijk) meer meldingen geweest, hieronder ziet u dan ook alleen een overzicht van de meldingen die wij hebben bezocht.


Documenten

Vuurwerk


Video:

Jaarwisseling Goverwelle

Mijn vuurwerk


Foto’s:

DRUK OP DE FOTO OF WACHT 5 SECONDEN OP DE VOLGENDE!

Collectie

Winkels

Algemeen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: