Obstacle Run bij Zomerspektakel aan het Meer, Zegerplas (Alphen a/d Rijn)

Hierbij mijn beeldverslag van de Obstacle Run van 2 tot 5 uur. 

Vandaag was er bij het Zomerspektakel aan het Meer de “Obstacle Run”. Een baan van diverse afstanden, waaronder de 5 en 15 kilometer. Waarbij deelnemers een lange stuk moesten rennen, obstakels moesten overkomen en uiteindelijk bij de finish een medialle krijgen of als ze in de top 3 hoorde zelfs een beker. Dit te samen met heerlijk weer en heel veel gezelligheid en drukte was het een leuke maar uitputtende dag voor een ieder die deelnam. Hierbij een deel van de baan en wat andere dingen die vandaag te zien waren bij dit festival:


Foto’s:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.


Media:

Volgt?

Een gedachte over “Obstacle Run bij Zomerspektakel aan het Meer, Zegerplas (Alphen a/d Rijn)

Geef een reactie