Vuurwerkshow ter opening van de Schaatsbaan “Ice Paradise”, Winkelcentrum Leidsenhage (Leidschendam)

Hierbij mijn foto verslag van het vuurwerk voor de opening van de Schaatsbaan bij Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam!

Externe hard schijf gecrasht

Beste bezoeker,

Helaas heeft onze externe harde schijf, de plaats waarop alle foto’s stonden die ik afgelopen 10 jaar heb gemaakt, gecrasht/kapot gegaan.

Met als gevolg: Alle foto’s van VOOR 2017 die NIET 112-gerelateerd zijn. Heb ik NIET meer in mijn bezit. En er is een grote kans dat er dus van voor 2017 niks verder meer te vinden gaat zijn dan dat nu al online staat. Heb wel gelukkig nog al mijn 112-foto’s, maar alle andere foto’s van vuurwerk/evenementen etc, zijn verdwenen, misschien wel voorgoed.

Indien u tips heeft waar ik een zware herstel (connect niet meer met PC, maakt herrie bij connectie met PC), voor minder dan 1000 euro, die op meeste site’s worden aangeboden. Dan hoor ik deze graag. Zou namelijk al deze foto’s, meer dan 500.000 (2TB) terug willen namelijk.

Alvast excuses voor het ongemak en bedankt.

M.v.g. RFGFotografie

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie aan de Oosteinde in Moordrecht

Rond 5 over 5 vanmiddag werd de traumahelikopter gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Oosteinde in Moordrecht.